eDevlet

Parapik Mobil Uygulaması

Parapik mobil uygulaması artık yayımlandı! Nerede olursanız olun artık sitemize eklediğimiz haberler size ulaşacak ve önemli başlıklardan haberdar olacaksınız.

Parapik yönetim ekibi olarak ziyaretçilerimiz için yenilikler yaparak, sizlere daha yararlı olabilmeyi ilke edindik. Ziyaretçilerimiz için sürekli olarak hem kendimizi hem de sitemizi geliştiriyor ve yeniliyoruz. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de Mobil çağın imkanlarından faydalanan milyonlarca insan var diyebiliriz. Artık hepimizin elinde bir akıllı telefon var ve hepimizin neredeyse en az iki sosyal medya hesabı var. Durum böyle olunca Dünyada ve Ülkemizde olan gelişen bizi yakından etkileyen şeyleri artık akıllı telefonumuzda takip ediyoruz.

Bizde site olarak size en güncel para kazanma tüyolarını, yurtdışında çalışmak isteyenler için en güncel haberleri ve evden para kazanmak isteyenlerin merak ettiği konular hakkında haberdar olmanız için Parapik mobil uygulamasını yayımladık!

Parapik Mobil Uygulaması Nedir?

www.parapik.com ekibi olarak bütün ziyaretçilerimizin mobil uygulamamızı indirmesini tavsiye ediyoruz. Peki neden Parapik mobil uygulamasını indirmelisiniz? Bu Parapik Mobil Uygulaması nedir ne işe yarar? Para Pik Mobil uygulaması, sizlerin sürekli olarak yeni iş fikirlerine, para kazanma yöntemlerine, ek iş imkanlarına ve yurtdışında çalışma fırsatlarından yararlanmak için haberlerimize takip etmenize yarar.

Mobil uygulamamızı aşağıda paylaştığımız bağlantıdan indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Para pik uygulaması size haber siteleri gibi sürekli bildirim göndermez günde sadece önemli konular hakkında bir ya da iki bildirim alırsınız. Bu bildirimler sayesinde, ek iş imkanlarını, yurtdışı iş imkanlarını, iş fikirlerini ve önemli başlıkları takip edeceksiniz. Elbette uygulamamızı indirmeden de bildirim hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Yine aşağıda paylaştığımız Google News den takip et bağlantısını kullanarak sitemizi Google Haberler uygulamasından da takip edebilirsiniz.

Mobil Uygulamamız

Mobil uygulamalarımız Android Cihazlar için Google Play’dan indirebilirsiniz. Google News’den takip etmek için açılan sayfada Takip et seçeneğini tıklamanız gerekiyor. Bu hizmetlerden faydalanmak için aşağıdaki resimlere tıklayınız.


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu