eDevlet

2021 Bayilik Veren Firmalar Güncel Listesi

Bayilik veren firmalar 2021 yılı için de merak konusudur. Peki hangi firmalar 2021 bayilik veriyor? Güncel listede hangi sektörler var?

2021 bayilik veren firmalar listesi araştırılmaya başlandı. Bayilik alarak iş sahibi olmak isteyenler bu firmalarla iletişime geçerek fiyat analizi yapabiliyor. Ayrıca daha düşük sermayeli iş fikirleri konusunda da yapacağınız araştırmalarda bayiliklerle karşılaşabilirsiniz. Üstelik bazı bayilikler ücretsiz olarak da verilebiliyor. Bu yazımızda sizlere bayilik veren firmalar 2021 güncel listesini paylaşıyor olacağız. Son olarak bu bayiliklerin her ay artabileceği unutulmamalıdır.

2021 Yılında Bayilik Veren Firmalar Hangileri?

2021 bayilik veren firmalar listesi en düşük 10 bin TL sermaye ile başlamaktadır. Ancak bu rakam her firmada farklı olabilir. Firmaların kalitesi ve büyüklüğüne göre ciddi sermayeler talep edebildiği de unutulmamalıdır. Web üzerinden rahatlıkla iletişim bilgilerine ulaşabileceğiniz bu firmalar arasında köfte, döner, oto bakım ürünleri, görsel ürünler, çay, giyim, paspas, çiğköfte, görsel ürünler, temizlik makineleri, mobilya, bebek bezi ve daha pek çok sektörde hizmet sunulabilir.

Yukarıda sıraladığımız sektörler dışında kirsavar, 3D dekorasyon, mantar ve kahve gibi sektörlerde de bayilik alabileceğinizi unutmayın. Her firma kendi fiyat politikası gereği bayilik almak isteyenlere detaylı bilgiler paylaşır ve kabul edilmesi durumunda sözleşme imzalanır. Ayrıca bayilik aldıktan sonra işletmedeki dekor, ürünler ve elektronik cihazlar da bayiniz tarafından gönderilir. Başlangıç için 10-20 bin TL sermaye ile bayilik alabileceğiniz firmalar bulunduğu gibi 100 bin TL ve üzerinde de bayilik veren şirketler günümüzde yer almaktadır.

Bayilik Veren Firmalar 2021 Listesi

2021 bayilik veren firmalar listesi için 20 farklı marka paylaşıyor olacağız. İnternet üzerinden bu firmaların iletişim bilgilerine ulaşarak detaylı bilgi talep edebilir ve ilk adımları atabilirsiniz. Bu bayiler; Fox kirsavar, Meal Box, Marmara Mantar, Gökyüzü 3D dekorasyon, Meg Baby bebek bezi, Cleanvac Temizlik makineleri, Vizyon görsel ürünler, Bemera Lukens mobilya, Dream Home mobilya, Çaytaze Çay, Pierre Cassi giyim, Paspasmatik, Köftey’s, Oba döner, Lezizhan çiğköfte, Anadolu çiğköfte, Triples oto bakım ürünler, Hortummatik, Nanoplus Hydroson olarak sıralanmaktadır.

Görüşme sırasında sizden istenen belgeler de olacaktır. Ancak başlangıçta ücret konusunda detaylı bilgi almanız önerilir. Ek olarak bu süreçte sizin için sunulacak destekler varsa mutlaka öğrenilmelidir. Anlaşmaya vardıktan sonra işletmeniz için gerekli olan ekipmanları gönderecek olan bu markalar bazı şartları da yerine getirmenizi talep edebilir. İşletmenin düzeni, mekanın büyüklüğü ve kullanılacak malzemeler tamamen bayiniz tarafından kararlaştırılır. Sermayeniz var ise kaliteli markalarla işbirliği yapabilirsiniz. Düşük sermayeli bayilik veren firmalar da günümüzde rağbet görmektedir. Bir sonraki yazımızda bu konuda bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde paylaşıyor olacağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu